Als ZZP’er werken in de zorg

Carematch helpt jouw droom verwezenlijken

Je eigen richting bepalen met meer vrijheid in je werktijden. Ondernemerschap binnen de zorg wordt met de jaren populairder. Zorgverleners krijgen meer afwisseling van opdrachten en zijn een stuk flexibeler. Maar wat kan CareMatch voor jou betekenen om deze droom te verwezenlijken?

CareMatch zet zich al 10 jaar in om ZZP’ers te koppelen met de zorg. In deze jaren heeft CareMatch zich ontwikkeld op verschillende vakgebieden, namelijk:

  • Nachtzorg;
  • Blokzorg;
  • 24-uurszorg;
  • Wijkzorg.

In de zorg draait het om aandacht, tijd en kwaliteit. Vaak wordt deze gedachte verstoord doordat zorgverleners ook andere administratieve taken hebben, zoals rapportages maken. Dit is niet waar zorgverleners voor opgeleid zijn en dat werk wil CareMatch graag van ze overnemen om de kwaliteit van de zorg weer te maken zoals het was. Je zal gaan werken in een klein professioneel team met andere zorgverleners, die ook je zorg kunnen overnemen wanneer jij onverwachts verhinderd bent.

Carematch wil je graag leren kennen!

Wil je de knoop doorhakken en voor jezelf beginnen als ZZP’er met uitdagende zorgvragen? Dan wil CareMatch je graag ontmoeten, op een locatie bij jou in de buurt! Na een persoonlijk gesprek zal CareMatch jou inplannen op de dagen dat het jou goed uit komt.

Heb jij een afgerond diploma in de zorg en een KVK-nummer? Meld je dan nu aan!