CareMatch, dé ideale partner in de zorg!

De perfecte match!

Als zorgorganisatie ben je dagelijks opzoek naar het leveren van de perfecte zorg.

En wat als er een bureau is die daarbij kan helpen?


CareMatch beschikt over een zorgverlenerspoule met meer dan duizend gekwalificeerde ZZP’ers. Hiermee brengt CareMatch vraag en aanbod bij elkaar en plant dus dagelijks vele zorgvragen in van verschillende gerenommeerde zorgorganisaties in Nederland. De zorgvragen verschillen van blokzorg, nachtzorg, wijkzorg en 24-uurszorg.


Snelheid en gemak voorop

Naast het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, biedt CareMatch een unieke software applicatie. Hiermee worden ZZP’ers en zorgorganisaties gefaciliteerd om ook online de zorgvraag en –aanbod bij elkaar te brengen. Het zogenoemde “CareMatchFlex”-systeem biedt vele mogelijkheden voor zowel de ZZP’er als de zorgorganisatie. Zo kan een zorgorganisatie 24/7 online een aanvraag doen, waarna in een mum van tijd de planners kunnen zien welke ZZP’er er in Nederland het beste overeenkomt met de zorgvraag. Er wordt een team samengesteld dat vaak nog dezelfde dag kan starten.

Op zoek naar een bureau die vraag en aanbod in de zorg samenbrengt en die snelheid en gemak voorop stelt? Neem dan snel contact op!