Groen, groener, groenst!

Lionne en Marleen maken social media nog groener, namelijk CareMatch groen! We delen bedrijfsinformatie, branche informatie, actualiteiten, tips en vragen naar jouw mening. Daarnaast volgen we bedrijven, zorgverleners, onderwijsinstituten en verenigingen om op de hoogte te blijven wat er speelt in de zorgwereld.

CareMatch is  meerdere jaren online zichtbaar op Facebook, Linkedin en Twitter, maar sinds een kleine week nu ook op Instagram en met een eigen Facebook groep! Jullie kunnen ons volgen op de volgende kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/CareMatch.nl/

Facebookgroep: ZZP’ers Zorgplatform  (Nieuw!)

Instagram: CareMatchzzp  (Nieuw!)

Linkedin: www.linkedin.com/company/carematch

Twitter:  @carematchnl

Zien we jou ook online? Uiteraard blijven we ook offline zichtbaar! De spreekwoordelijke koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet,

Lionne & Marleen

One response to “Groen, groener, groenst!”

  1. jan hoekstra schreef:

    Namens de zoon van Roel en Aaltje Hoekstra uit Gorredijk ( Stationsweg 72-28 ) wil ik mijn dank uitspreken voor het geweldige , liefdevolle werk ze leveren in de nachten aan mijn vader Roel. Momenteel is het Allard, maar ongetwijfeld zullen er binnenkort andere collega’s komen. Wil langs deze weg iedereen alvast een hart onder de riem steken om in de nachtelijke uren mijn vader,……en daarmee ook mijn moeder te verzorgen. Weet wat het is om nachtdiensten te draaien, alleen niet met ouderen. Heb zelf gewerkt binnen gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg en binnen het COA in Drachten. Mijn dank voor de hulp die jullie bieden…..met vriendelijke groet Jan Hoekstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.