Verbinder gezocht die coachend te werk gaat en kennis heeft van (verpleegkundige) zorg

Onze opdrachtgever verzorgt intramurale zorg op zes locaties in Midden Nederland. In de verpleeg- en verzorgingstehuizen die in grootte variëren, bieden teams hun zorg binnen kleinschalige woonvormen. Op hun beurt worden de teams ondersteund door afdeling support.

 

Binnen de organisatie is ‘het verbindingsteam’ in het leven geroepen, om de zelforganiserende teams binnen de verpleeg-, verzorgingstehuizen en wijkteams te helpen optimaliseren.

 

Ben jij degene die het verbindingsteam circa 8 maanden gaat versterken?

 

Op dit moment bestaat het verbindingsteam uit vijf mensen. Je bent onderdeel van het verbindingsteam en hebt gezamenlijk de opdracht om te onderzoeken welke ondersteuning er nodig is om de zorgteams naar ‘de basis’ te brengen en vooral te houden! Daarin is het blijven verbeteren op de 4 strategische doelstellingen: goede zorg, tevreden medewerker, financieel gezond en tevreden cliënt…een continu proces! Dit doe je  op een ondersteunende en lerende manier samen met de managers en de zorgteams.

 

Uitdaging verzekerd!

Als lid van het verbindingsteam kom je graag bij de zorgteams, heb je een signalerend, ondersteunend en coachend karakter. Zo stel je samen met de teams een plan van aanpak op en voert deze samen met hun uit. Je staat te popelen hen te helpen om de resultaten op de 4 doelstellingen te verbeteren. Je vormt de schakel tussen de zorgteams en de supportcollega’s, je bent dan ook een echte verbinder .

 

Wie ben jij?

Ervaring in het primaire zorgproces is gewenst, echter om de processen snel eigen te maken en verbindingen te kunnen leggen is het essentieel dat je -naast bedrijfskundige kennis- kunt denken vanuit primaire processen en ervaring hebt met zelfsturing/organiseren. Je signaleert, bent oplossingsgericht en analytisch scherp en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, die je kunt vertalen naar ‘zorgtaal’. Door jouw helicopterview kun je team overstijgend en verbindend werken door te coachen en te begeleiden; waardoor je collega’s onderdeel laat uitmaken van het veranderingsproces. Uiteraard zal dat niet zonder slag of stoot gaan maar kun jij goed omgaan met weerstand en zie je kritiek als een uitdaging. Kortom: je bent trots op het vak en werkt met een groot zorghart!

 

Meer weten?

Mail info@carematch.nl of bel 074-3767222 en vraag naar Ellen Groot Kormelink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *